La fantĂ stica capçalera del blog Ă©s obra d’Aitor Burillo, per amor al dau. Moltes grĂ cies!

Si t’interessa el rol en catalĂ , hi serĂ s benvingut! Passa pel nostre canal al Telegram.

Som un grup d’aficionats als jocs de rol (tant independents com de diversos clubs de rol d’arreu) que ens hem ajuntat a la xarxa per promoure l’Ășs de la nostra llengua al nostre hobby preferit i fer rodar daus, com mĂ©s millor. Hem vingut a fer enrenou per muntar coses, traduir materials, crear-ne de nous i, sobretot, sobretot, passar-nos-ho bĂ© mentre anem fent-ho. Anirem bastint aquesta secciĂł amb la vida i miracles de Tirant lo dau. De moment, existim, que no estĂ  gens malament per començar. Que comenci l’aventura!
Qui ho anava a dir, quan al novembre del 2020 una colla de gent ens vàrem aplegar per muntar unes jornades de rol en català i va néixer Tirant lo dau, que arribaríem tan lluny i faríem tantes coses.
En aquelles jornades improvisades es van recaptar 400€ per a Ayudar Jugando i el nombre de participants al xat de Tirant va crĂ©ixer fins 115. A l’abril de 2021, quan vĂ rem publicar el primer numero del fanzĂ­n, ja Ă©rem 132 i ara, mentre escric aquestes lĂ­nies, 195. BĂ©, en realitat 194, perĂČ aixĂČ ho parlarem una mica mĂ©s tard.
Des que vam publicar el darrer nĂșmero del fanzĂ­n el grup ha seguit amb la seva imparable activitat. S’han convocat un total de 78 partides a travĂ©s del formulari mensual, molts companys han seguit treballant en adaptar al catalĂ  Roll20 i Foundry, i ben aviat podrem llegir la traducciĂł de Cthulhu d100 de Shadowlands al catalĂ . Com a novetat, en el nostre Twitch s’estan emetent moltes partides, que queden al canal de YouTube per tal de oferir una alternativa en catalĂ  als que gaudeixen de veure partides gravades.
El grup de Telegram bull d’idees, de propostes, de ressenyes, de comentaris de gent que gaudeix de jugar i llegir en la nostra llengua i aixĂČ no ens pot fer mĂ©s que feliços.